Oferta

W branży gastronomicznej działamy od wielu lat, dzięki temu stworzyliśmy zespół pasjonatów dobrej kuchni.

Możemy zaoferować kompleksowy zakres usług cateringowych w miejscu zaproponowanym przez Klienta.

Dzięki bogatemu doświadczeniu obsługujemy szeroki wachlarz imprez okolicznościowych starając się spełnić Państwa oczekiwania.

Zapewniamy pełną obsługę kateringową (przygotowanie posiłków, nakrycie stołów, jak i również sprzątanie po imprezie).

Na wyposażeniu posiadamy duże ilości pokrowców na krzesła (białe z rękawami), w związku z tym możemy Państwu w razie potrzeby wynająć pokrowce w atrakcyjnej cenie.

 

Poniżej przedstawiamy przykładowe menu na wesele jednodniowe oraz dwudniowe.

Propozycja 1 - Menu Weselne - jednodniowe

Toast

Obiad:

  • rosół z makaronem /lub inna ,do ustalenia/
  • kotlet schabowy panierowany,
  • pieczeń wołowa, lub rolada wołowa
  • zawijas drobiowy z warzywami
  • rulon wp, z pieczarkami lub innym nadzieniem
  • szaszłyk drobiowy
  • ziemniaki, kluski
  • surówka z białej kapusty,
  • sałata zielona z mizerią,
  • buraczki.

Tort – weselny (własny lub do zamówienia)

Zimna płyta:

  • mięsa pieczone 2 rodzaje / schab, karczek – do ustalenia/
  • wędliny 3 rodzaje
  • rulonik szynkowy nadziany chrzanem lub sałatką
  • tymbaliki z drobiu, lub galaretka wp, śledzie, ryba na kwaśno, pikle marynowane,
  • dwie sałatki – sał. z selera i ananasa, sał. grecka / do ustalenia

Ciepłe posiłki – ustalane są według życzeń klienta

Propozycja:

1 – kolacja: Rolada drobiowa z sosem serowym, frytki, sałata lodowa

2 – kolacja: Mix wiejski – golonka, żeberka, szynka pieczona, pierogi, ziemniaki opiekane, kapusta na ciepło, dodatki /krojone na środku sali/

3 – kolacja: Barszcz czysty z pasztecikiem z nadzieniem

4 – kolacja: gulasz, flaczki

Owoce: winogrona, mandarynki, banan, kiwi.

Napoje ciepłe – kawa, herbata – bez ograniczeń.

Napoje zimne – soki owocowe, woda mineralna, pepsi, napoje tymbark – bez ograniczeń.

Propozycja 2 - Menu Weselne - dwudaniowe

Toast – Szampan – własny

Obiad:

  • rosół z makaronem /lub inna ,do ustalenia/
  • kotlet schabowy panierowany,
  • pieczeń wołowa, lub rolada wołowa
  • zawijas drobiowy z warzywami
  • rulon wp, z pieczarkami lub innym nadzieniem
  • szaszłyk drobiowy
  • ziemniaki,
  • surówka z białej kapusty,
  • sałata zielona z mizerią,
  • surówka marchew

Tort – weselny (własny lub do zamówienia)

Zimna płyta:

  • mięsa pieczone 2 rodzaje / schab, karczek – do ustalenia/
  • wędliny 3 rodzaje
  • rulonik szynkowy nadziany chrzanem lub sałatką
  • tymbaliki z drobiu, śledzie, ryba na kwaśno, pikle marynowane,
  • dwie sałatki – sał. z selera i ananasa, sał. grecka / do ustalenia

Ciepłe posiłki – ustalane są według życzeń klienta

Propozycja:

1 – kolacja: Rolada wp. w sosie borowikowym, kluski śląskie, czerwona kapusta.

2 – kolacja: szaszłyk drobiowy z sałatka pekińska, papryka, ogórek.

3 – kolacja: Mix wiejski – golonka, szynka pieczona, gołąbki, ziemniaki opiekane, kapusta na ciepło, dodatki /krojone na środku sali/

4 – kolacja: bogracz.

Owoce: winogrona, mandarynki, banan, kiwi.

Napoje ciepłe – herbata, kawa – bez ograniczeń.

Napoje zimne – soki owocowe, woda mineralna, coca-cola, tymbark – bez ograniczeń.

Drugi dzień POPRAWINY

Na stołach – zimne przekąski: śledzie, ryba słodko-kwaśno, galaretki wp, drobiowe

Obiad główny – do ustalenia według życzeń klienta

Propozycja:

  • Żur wiejski z dodatkami
  • kotlet w chrupiącym cieście
  • Pieczeń wieprzowa w kolorowym pieprzu
  • ziemniaki, kluski
  • sałatka z kapusty kiszonej i pekińskiej.

Deser – do ustalenia /np.; lody, ciasto ,itp./

Zimna płyta uzupełnienie:

  • zimne mięsa, pieczone 2 rodzaje
  • wędliny 3 rodzaje
  • sałatka brokułowa i coctailowa.

Ciepłe dania:

  • karczek pieczony z sosem myśliwskim, ryż dziki, czerwona kapusta
  • barszcz czysty , krokiecik z kapustą i grzybami
  • flaczki, gulasz , krem czosnkowy z grzankami

Napoje ciepłe – herbata, kawa – bez ograniczeń.

Napoje zimne – soki owocowe, woda mineralna, coca-cola, tymbark – bez ograniczeń.

W gestii zleceniodawcy:

  • Wynajęcie sali wraz z mediami, organizatorzy odpowiadają za pobranie i zdanie naczyń – obiektu (sali) i związane z tym opłaty oraz zabezpieczenie obiektu.
  • Dekoracja sali – koszt i wystrój do ustalenia z dekoratorkami
  • Napoje alkoholowe (wina, szampany, wódka i inne)
  • Ciastka, ciasta, tort, paczki

Dodatkowo płatne:

  • Stół wiejski: tylko stragan 100zł, stragan z wyrobami – 800zł
  • Wyroby: smalec, ogórki, salceson, zajączek, szynka swojska, schab pieczony, baleron, kabanosy, kiełbasa swojska, boczek, kaszanka.
  • Pokrowce: na krzesła 2,50 zł/szt. (białe)
  • Obrusy: 7,00 zł/szt.

Jeśli jesteś zainteresowany nasza ofertą zapraszamy do kontaktu telefonicznego 604 238 256


Kopleksowa obsługa kucharsko - kelnerska

Zapewniamy kompleksową obsługę wesel, imprez okolicznościowych wraz z pełną obsługą kateringową (przygotowanie posiłków, nakrycie stołów, sprzątanie po imprezie)

Pokrowce na krzesła

Na wyposażeniu posiadamy duże ilości pokrowców na krzesła (białe z rękawami), w związku z tym możemy Państwu w razie potrzeby wynająć pokrowce w atrakcyjnej cenie.

Obsługa w dowolnym miejscu

Usługi wykonujemy w miejscu wskazanym przez Klienta jak również posiadamy lokal w Hecznarowicach.

Ciągle stawiamy na rozwój...

... zespół firmy KOSTEK ciągle podnosi kwalifikacje
aby sprostać wymaganiom Klientów ...